Ons
magisch recept

Heb je een idee of een probleem? IT Licious transformeert jouw idee naar een digitaal product dat werkt. We (be)denken, ontwikkelen en promoten een unieke app, volledig naar jouw noden en wensen.

Ontdek ons magisch recept

Fase 1App
(En)lightning

Afhankelijk of je een volledig uitgewerkt of een heel vaag idee hebt, zullen we respectievelijk starten met onze Lightning of Enlightening fase. In onze Lightning fase bepalen we in 2 korte sessies van een paar uur je MVP (Minimum Viable Product). Is je idee eerder vaag dan starten we in onze Enlightening fase met een design sprint. Hierin wordt het vaag idee omgevormd tot een concreet en helder doel waarmee we ook een MVP kunnen bepalen.

Fase 2App
Prototyping

Na het bepalen van de MVP werken onze ervaren designers een functioneel prototype van de app uit. Een app moet er uiteraard mooi uitzien, maar ze moet ook een oplossing bieden voor jouw probleem. Het prototype kan je al onmiddellijk laten testen door jouw doelpubliek. Zo kunnen we in deze fase al bijsturen aan de hand van de feedback van je gebruikers, zonder dat de volledige ontwikkeling reeds gebeurd is.

Fase 3App
Development

In deze fase gaan we over tot het echte werk. De app zal in korte cycli, stap voor stap opgebouwd worden tot het finale eindproduct. Doordat we met deze korte cycli werken zal je zelf al regelmatig tussentijdse resultaten te zien krijgen.

Fase 4App
Care

Met een app ben je nooit helemaal klaar. Het is mogelijk dat de app niet meer perfect functioneert op het laatste besturingssysteem, of niet meer helemaal mee is met de tijd. Met dit pakket zorgen we er proactief voor dat jouw app altijd up to date is en goed blijft werken.

Fase 5App
Discovery

Wanneer de app klaar is wil je natuurlijk ook dat deze ook effectief bij zijn doelpubliek terecht komt. Daar zorgen wij voor! Dat jouw app gemakkelijk gevonden wordt in de Apple App Store en de Google Play Store is onze prioriteit.

1 2 3 4 5

Klaar om van start te gaan?

Maak dan zeker een afspraak met een van onze experten om een vrijblijvend gesprek te voeren.